Беше ми 100ЛИЧНО – Турнето! – Във Велико Търново

Велико Търново, Читалище "Надежда"

октомври 24, 2019 7:00 pm - 9:00 pm Велико Търново, Читалище "Надежда"

Дами и господа, другари, другарки, с огромна радост, и нескрито нетърпение, искаме да ви съобщим, че на октомври 24, 2019 7:00 pm - 9:00 pm, в Велико Търново, Читалище "Надежда" ще можете да гледате на живо Димитър Иванов – Капитана! Първият Български Вентролог ще ви посрещне с най-голямото си до момента шоу „Беше ми 100ЛИЧНО„, като в залата, разбира се, той ще бъде с феноменалния си приятел Бай Тъньо – Българина от „онова време„, човека, заради когото знаем, че всъщност идвате 😀 . Зедно ще проследим пътя на един млад човек от малкия провинциален град до столицата, преживяванията, които всички сме имали в живота си и причините за неистовото му желание да се разкара от там час по-скоро… Елате, за доза смях през сълзи на най-големият Stand Up Comedy Special случвал се в България!

ПС: Тъньо е поел някакви обещания към Игнат, може и той да дойде на сцената, но все още организаторите нямаме потвърждение…

Всичко това е възможно, благодарение на нашите прекрасни партньори:

Можете да изберете своите места от интерактивната схема тук (препоръчително е използването на стационарен компютър), или да изберете директно зоната на своите билети, като ние ще ви настаним на най-добрите възможни останали места спрямо текущото разпределение. Можете да се обърнете към нас и на телефоните ни за контакти за помощ във връзка с вашата резервация: 0883-376-370 и 0889-59-46-26.

В случай, че изпитвате затруднение с интерактивната карта, можете да заявите своите билети и чрез съобщение на фейсбук страницата на Димитър Иванов – Капитана, като цъкнете ТУК. Физически билети можете да закупите и от #HashtagSTUDIO, което можете да откриете тук. За връзка с тях, цъкнете тук 🙂


Видовете билети са поделени на три ценови категории, на база позицията и видимостта им към сцената, като за имената им молим за извинение, но Тъньо настоя да ги напише, че така трябвало да е поделена залата …та, категориите са както следва: Зона #Комшийска – Тя е най-близко до Тъньо. Той понякога малко плюе… – 24.99 лв, Зона #Съграждани – Също толкова близо, ама ще си тръгнете сухи – 19.99, и Зона #Сънародници – Те виждат Тъньо по-отдалече, но по-лошото е, че и той ги вижда… – 14.99 лв.. Има и още една зона – #Съпартийци – това е там, ложите, но Тъньо каза че там приема само от БКП-то, близки приятели и Игнат. Другите не ги пуска, та нея не я продаваме…

Общи условия за събитието и билетите:

  • Билетите са поименни за всеки гост, за да може да се избегне евентуална кражба на билет от трето лице. Данните ви не се съхраняват никъде, освен на вашият билет, и няма да бъдат използвани за други цели, освен за случайте на възникнала кражба на билети.
  • Билетите, които поръчате с наложен платеж ще бъдат изпратени с куриерска услуга, като цената за доставката ще бъде за ваша сметка и не е включена в цената на билетите.
  • Билетите, за които изберете плащане през касите не EasyPay чрез код трябва да бъдат заплатени в рамките на 48 часа след заявяването им, а в случай, че не бъдат се освобождават за повторна продажба на други желаещи да ги закупят през страницата.
  • Билетите, които се заплатят онлайн през системата на И-пей ще получите директно на пощата си, като можете да си ги свалите, и не е нужно да изпечатвате. В деня на събитието контролата ще ви помоли единствено да покажете техният QR код за проверка и сканиране. Ако желаете все пак да ги имате на хартия, това няма да представлява проблем за контролата.
  • Билетите важат единствено за еднократно чекиране на входа на събитието. Ако напуснете входа на събитието по време на протичането му, няма да можете да се върнете в залата със същия билет.
Ораганизаторите запазват правото си да променят общите условия без предупреждение и по всяко време.